Meniu rapid:                       -> PRODUSE
                            -> FORMULAR INSCRIERE
                            -> CATALOG
                            -> CONTACT
                            -> CASTIG

Ladys comercializeaza prin sistemul de vanzari directe produse cosmetice, de ingrijire personala, ceasuri, parfumuri, vopsea par, bijuterii, etc.
Deoarece consideram ca calitatea unui produs este foarte importanta, dar si costul acestuia, produsele prezentate in oferta Ladys sunt de calitate la pret redus, si aproape oricine isi permite sa le achizitioneze.
Venim in sprijinul tuturor colaboratorilor nostri, fie ei distribuitori sau consumatori printr-o varietate de produse de calitate la preturi competitive.
Comanda minima pe care o puteti face este de 10 ron. Inscrierea in sistemul Ladys nu va costa absolut nimic. Nu aveti nici taxa de inscriere, nici comanda obligatorie nici la inscriere nici dupa aceasta. Va recomand ca imediat dupa inscriere sa comandati un catalog. Este gratuit si va ajunge la dumneavoastra acasa in termen de 5-7 zile lucratoare.
Odata ce ati intrat in posesia catalogului Ladys il puteti prezenta familiei si prietenilor, pentru a strange o comanda. Luati legatura cu mine, coordonatorul dumneavoastra cand puneti aceasta comanda. Va voi oferi suportul de care aveti nevoie si voi veni in sprijinul dumneavoastra cu sfaturi utile.
Daca comanda dumneavoastra este de 133 ron, contravaloarea produselor la pret de catalog, veti primi in prima dumneavoastra comanda Ladys si un set de testere de parfumuri, set care contine 15 fiole a cate 2 ml fiecare, set de testere care va va ajuta mai departe in prezentarile dumneavoastra.
Pentru inscrierea ca si reprezentant Ladys puteti folosi formularul de inscriere de pe acest site, sau puteti folosi formularul de contact pentru a intra in legatura cu mine pentru cazul in care nu va descurcati. Imediat ce ati confirmat inscrierea, daca ati folosit formularul de inscriere Ladys prezent pe acest site, veti primi prin mail si alte date importante.
Daca doriti sa achizitionati produsele doar pentru uz personal, este necesar sa va inregistrati, iar acest lucru este posibil tot completand formularul  inclus pe pagina de inscriere. Veti beneficia de beneficii suplimentare. Ladys= inscriere, testere, catalog, transport gratuit.
Veti primi prin mail deasemeni si numerele de telefon prin care putem tine legatura in cazul in care aveti nevoie de suport.
Livrarea produselor se face prin curier gratuit in peste 2000 de localitati, conform listei de aici, fie prin posta gratuit. Daca nu beneficiati de curierat gratuit dar doriti livrarea produselor prin curier acest lucru se poate realiza contra sumei de 7.5 ron. Pentru acest lucru se va specifica la informatii comanda.
Distribuitorii: castiga intre 25% si 42% daca sunt clienti premium. Livrarea se va face in termen de 48 de ore de la finalizarea comenzii. Beneficiaza de sprijin, catalog gratuit la fiecare comanda si testere parfumuri.
Daca nu aveti un reprezentant pe zona dumneavoastra va puteti comanda singuri produsele inregistrandu-va in magazinul online.
Puteti incepe prin a comanda catalogul gratuit: